MARKEDSPLADS

Kolding IF Fodbolds Markedsplads er din unikke mulighed for at støtte dem, der støtter klubben!

På Markedspladsen finder du særtilbud til enten privat eller erhverv, som klubbens samarbejdspartnere ønsker at dele med dig. Benytter du dig af dem – så støtter du dem der støtter klubben. Vi sætter rigtig stor pris på din opbakning!

Gratis IT-check hos House4IT

Få en gratis gennemgang af hele jeres IT-setup af eksperterne fra House4IT! Efterfølgende kommer de også med et oplæg med nye tiltag/besparelser. 

Henvendelse sker på enten mail: info@house4it.com eller per telefon: +45 70 21 47 00

10 timers gratis gennemgang af jeres Supply Chain

ALPI tilbyder full-service transport og logistik over hele verden.

Vi er en erfaren samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker sikkerhed og fleksibilitet i deres transport- og logistikløsninger. Til og fra Danmark – og som cross-trade overalt i verden.

Vi stiller denne erfaring til rådighed til en 10 timers gratis gennemgang af din virksomheds Supply Chain med det simple formål at skabe optimeringer – indenfor lager/logistik, biltransport, sø- og luftfragt samt kurer.

Vi er klar til sparring af op til 3 virksomheder månedligt
Max én henvendelse pr. husstand.

Henvendelse på jsa@alpi.dk

Hjælp til at søge kompensation for din virksomheds faste omkostninger?

Du kan søge kompensation for din virksomheds faste omkostninger. Få overblik og hjælp til din ansøgning og revisorpåtegning. Lad os hjælpe dig med at komme bedst muligt gennem coronakrisen – kontakt os allerede i dag på apg@martinsen.dk

Overblik over hjælpepakkerne til dine faste omkostninger?

Mangler du overblik over hjælpepakke til dine faste omkostninger? Lad Martinsen Rådgivning & Revision hjælpe dig med overblik, ansøgning og revisorpåtegning. Vi står klar til at hjælpe dig – skriv til Andy Philipp Gøttig på apg@martinsen.dk for at booke tid.

10% af det årlige honorar til Kolding IF Fodbold

Hvis din virksomhed skifter til FORSIKRINGSMÆGLERHUSET som navnet siger en forsikringsmæglervirksomhed.

Vi er uvildige og uafhængige, hvilket sikrer at netop din virksomhed får en åben og ærlig vurdering af jeres nuværende og fremtidige forsikringsprogram.

Ved at indgå et samarbejde med Forsikringsmæglerhuset vil l – udover at få denne uvildige rådgivning – samtidig være med til at støtte KIF og dermed være med til at sikre bedre økonomiske og spillemæssige muligheder

I parentes skal det bemærkes at i langt de fleste tilfælde vil I tjene på et samarbejde med os, fordi vi sikrer jer den rigtige forsikringsløsning til den rigtige markedspris både i nutiden og fremtiden. Herudover sikrer vi jer at I får den erstatning i har krav på, når i er uheldige.

Hvis du giver en kop kaffe – og investerer en halv time af din tid – så vil jeg meget gerne kigge forbi og fortælle dig nærmere.

Kim Vaaben Madsen Forsikringsmægler og Senior Partner k.madsen@fm-huset.dk tlf. 6169 8314

Gratis Pay&Play-bane hos Birkemose Golf Club

Birkemose Golf giver en gratis billet til deres Pay&Play-bane (9 hullers). Max 1 billet pr. husstand. Afhentes på Autocentralen Park i dagtimerne. 100 billetter, først til mølle. Kontakt mf@kolding-if.dk for at aftale nærmere.

Skal du sælge eller udleje din erhvervsejendom?

danbolig Erhverv tilbyder gratis opstart af salget. Dette tilbud indeholder:

  • markedsføring på danboligerhverv.dk og Ejendomstorvet.dk
  • facebook annoncering  
  • LinkedIn  
  • Køberkartotek

Indløses ved mail til henning.kristensen@danbolig.dk

Få kr. 500 til City Kolding fra Den Jyske Sparekasse

Book et uforpligtende møde med Den Jyske Sparekasse og få et gavekort til City Kolding på 500 kr. – eller støt Kolding IF Fodbold med 500 kr. Kontakt Klaus Hedeager Jensen allerede i dag på telefonnummer 76 33 03 09 eller e-mail: khj@djs.dk

30% rabat + fri fragt hos Ecooking

Køb følgende sæt;

dagcreme eller natcreme (glæder både med parfume og parfumefri) rensegel eller mælk (glæder både med parfume og parfumefri) serum.

Få 30 % rabat og fri fragt. Brug koden koldingifecooking

Snigpremiere på Trolden Bryghus gaveshop

Kom til testlancering af Trolden Bryghus’ gaveshop, hvor der er et spændende sortiment af alt muligt fra Trolden Bryghus! Der er åbent fredag d. 1. maj fra 14:00 til 17:00 og lørdag d. 2. maj fra klokken 10:00 til 13:00!

Se mere på dette link.

Spotpris på Kolding IF Fodbold striktrøje

Køb en Kolding IF Fodbold striktrøje til spotpris. Den super fede trøje sælges normalt for 349 kr, men i hele maj måned kan du erhverve dig den til 225 kr. Kontakt Michael Flyvholm på mf@kolding-if.dk