Presse

Information til Pressen

Journalister og fotografer fra alle medier er meget velkomne til Kolding IFs hjemmekampe, eller andre arrangementer afholdt af KIF Fodbold. For adgang til hjemmekampe på Autocentralen Park med pressehenseende skal der foreligge en akkreditering, som der kan ansøges om frem til kl. 14:00, dagen før kampen spilles. Ansøgningen foregår pr. mail til nedenstående mailadresse.

Fotografer bedes i ansøgningen om akkreditering nævne, at dette er deres formål, således, at der kan udleveres en pressevest, som er adgangskrav til baneområdet. Denne skal afleveres i mixed zone eller presseboksen efter kampen.

Er der særlige ønsker til spillerinterviews, kan disse arrangeres ved kontakt til klubbens presseansvarlige, Alexander Pilgaard Kjær, før kampstart. Den presseansvarlige vil ligeledes være tilstede i mixed zone efter kampen, hvor der modtages interviewønsker.

 

Presseforhold:
På Autocentralen Park forefindes en presseloge, som rummer op til 12 pressepladser på hovedtribunen. Journalister og fotografer kan frit benytte presselogen før kampen, i pausen og efter kampen.

Alle fotografer skal bære en pressevest, når de befinder sig på baneområdet.

For yderligere information, kontakt:

Presseafdelingen:

Presseansvarlig:
Alexander Pilgaard Kjær
Tlf: +45 26 17 81 29
Mail: presse@kif-fodbold.dk

Brug af billeder og logoer m.m.

Regler for brug af KIF Fodbolds tekster, billeder og logo m.m.

KIF Fodbolds billedbank indeholder billeder og logoer til fri redaktionel brug i forbindelse med artikler om/fra KIF Fodbold. Vær opmærksom på, at billederne og logoet ikke må bruges kommercielt (det vil sige i annoncer eller brochurer på souvenirs og lignende).

Hvis der ønskes, at kunne anvende billeder eller motiver i kommerciel sammenhæng skal KIF Fodbolds presseansvarlige kontaktes for skriftlig godkendelse.

Billeder og logo må ikke ændres i farver eller forvanskes, så det optræder anderledes end originalen. Undtaget er dog sort/hvid kopier.

Billeder og logoer må ikke bruges på sider på internettet (herunder Facebook og andre sociale medier) samt i pjecer, magasiner m.v. på en sådan måde, at det kan give indtryk af, at det er KIF Fodbold, der står som ejer af siden eller afsender af informationen.

KIF Fodbold forbeholder sig retten til at kræve logo og billeder fjernet for fremtidig publicering, hvis det skønnes anvendt i strid med KIF Fodbolds interesser eller skader KIF Fodbolds anseelse.

Ved brug af billeder og tekster, skal de bringes med tydelig kildeangivelse / krediteres KIF-Fodbold.

Tryk her for at downloade Kolding IF Fodbolds officielle logo (PDF)

Tryk her for at downloade jubilæumslogo af Kolding IF Fodbold (PDF)

Spørgsmål vedrørende presse kan rettes til presseafdelingen pr. mail : presse@kif-fodbold.dk