KOLDING.NET AKADEMANDAG: RESULTATER FRA UGEN DER GIK

Drenge U13 Liga 1: Kolding IF 1-3 OB

Vi spiller en rigtig god kamp hvor vi især i første halvleg skaber en masse chancer. Stor ros til drengene for deres indsats især uden bold, siger cheftræner Jonas Illum

Piger U13 Liga 1: Vejle B 1-3 Kolding IF

Drenge U15 Liga 1: Hobro IK 0-2 Kolding IF

Ikke vores bedste kamp på kvalitet, men det drengene foretager sig er efterhånden bundsolidt – så de giver sig hele tiden muligheden for at kunne afgøre det i sidste ende. To scoringer til slut får det til at tippe til vores fordel. Femte clean sheet ud af ti mulige og et foreløbig forsvar af 1. pladsen i rækken, siger cheftræner Esben Jensen

Piger U16 Liga DM: Kolding IF 2-1 AGF

En virkelig god præstation og en fortjent sejr til hele spillertruppen og teamet omkring. Oven på resultatmæssig modgang i den seneste periode og på trods af, at AGF scorer lige inden pausen formår vi at rejse os godt som hold. Vi spiller en ekstremt afklaret og moden kamp uden bolden, hvor vi meget sjældent kommer i ubalance. Alle spillere ligger deres hjerte på banen og arbejder 100% for holdet. Derudover spiller vi til tider virkelig god fodbold, på bolden, hvor vi får vores offensive spillere iscenesat i nogle gode positioner. Kæmpe ros til spillertruppen og tillykke med sejren! siger cheftræner Kasper Mayland Kjærsgaard

Drenge U17 Division: HIK 2-0 Kolding IF

Drenge U19 Division: HIK 1-1 Kolding IF (4-6 på straffe)

En indsats på under det vi forventer fra alle, og i dag var vores hidtil laveste bundniveau kvalitetsmæssigt i hele sæsonen. Vi har parametre vi altid vil score 100pct på, og i dag var ganske enkelt ikke godt nok. Vi er enormt skuffet over den manglende kvalitet på bolden, og vores stærke mentalitet var ikke til at få øje på, denne kamp skal være et wakeup-call til alle. Jeg forventer en god kommende træningsuge, og så skal vi ha´ smidt al power og dynamik ind i sæsonens sidste 4 kampe, siger cheftræner Jonas Kamper

Piger U19 Liga DM: Kolding IF 2-1 AGF

En kamp hvor vi holder vores høje niveau, og leverer endnu en rigtig flot præstation på alle parametre. Vi er nervøse de første 5-10 minutter i kampen, hvor vi lige skal vende os til underlaget, men efter det er vi i fuld kontrol resten af halvlegen. Vi skaber rigtig mange store chancer, både i etableret spil højt i banen, men også på vores omstillinger fra et lavt udgangspunkt. Anden halvleg giver vi næsten intet væk, og skaber selv flere chancer! siger cheftræner Lasse Skovhøj