Udeholdets fans

Billetsalg

Salg af billetter hvis du besøger Autocentralen Park som fan af udeholdet er anbefalet at købe via vores shop ved køb af en udebanebillet, som også er den billigste løsning.

Parkering

Vær opmærksom på, at parkering kan blive vanskeligt på kampdage, da der er begrænset muligheder tæt på stadion. Vi henviser derfor til kortet her, eller til Kolding Kommunes parkeringsside, som informerer om ledige parkeringspladser i realtid.

Caféteriets udvalg og priser:

Vi henviser til CAFE KIF’s Facebook-gruppe for at se opdateringer på priser, dagens ret, mulighed for bestilling med afhentning, m.m.

Kaffe:

Lille: 30 kr.
Stor: 40 kr.

Handicaptilgængelighed og adgang

På Autocentralen Park gør klubben alt for, at alle får en god sportsoplevelse. Handicappede og kørestolsbrugere bliver taget godt imod, og får også assistance og hjælp fra kontrollører og andre medhjælpere omkring klubben ved eventuelle behov, og har også tilgængelighed og adgang til komfortable forhold til kampe, så frem i fald at dette er et behov. Ved spørgsmål kan disse rettes til sikkerhedschefen.

Kontaktinfo på klubbens sikkerhedschef

Lars Jessing