Galleri med billeder fra Kolding IF Fodbold – alt lige fra kampbilleder, træningsbilleder, stemningsbilleder, erhvervsbilleder eller akademibilleder

Fotos fra dette galleri tilhører Kolding IF Fodbold og ses helst ikke brugt i kommercielle eller redaktionelle sammenhænge uden tilladelse. Billeder må gerne bruges til intern- og personlig brug. Hvis vi opdager at et billede er blevet taget og brugt i kommerciel eller redaktionel brug uden tilladelse, vil vi først kontakte jer med en anmodning om at fjerne billedet eller at kreditere Kolding IF. Hvis ikke anmodning opfyldes vil vi se os nødsaget til at inddrage en advokat.

Ønsker du adgang til et drev med flere billeder eller at bruge et eller flere billeder fra galleriet uden vandmærke, bedes du skrive en mail til rn@kolding-if.dk hvor der vedhæftes hjemmeside eller medie det skal bruges på. Er hensynet at redigere billedet fra dets oprindelige stand, bedes du fremsende et eksempel på det færdige medie til godkendelse.

Som udgangspunkt koster det ikke noget at bruge et af disse billeder.

Fremgår du selv eller er du værge over nogen på et billede, og du ikke ønsker at fremgå her, kan du ligeledes kontakte rn@kolding-if.dk og bede om at få billedet fjernet. Du bedes vedhæfte de billeder der er tale om, samt navnet på albummet de befinder sig i.