Skills Academy U8 og U9

Skills Academy er et nyt initiativ som Kolding IF ønsker at tilbyde samtlige fodboldspillere i Kolding Kommune, der ønsker at udvikle sig som fodboldspillere. Setuppet bygger på den tætte relation imellem træner og spiller og giver muligheden for, at gå i dybden med nogle af de ting man ikke kan nå på en normal træningsaften.

Træner: Asger Thorulf. 

Asger har været i Kolding IF siden 2003, og har specialiseret sig i konceptet Coerver Coaching, hvor han også i en periode var tilknyttet som træner. Coerver Coaching er en af verdens førende filosofier inden for teknisk fodboldtræning. Træningen på Skills Academy vil derfor tage udgangspunkt i denne filosofi, hvor fokus vil gå fra det individelle – til små grupper – til større spil.

Aldersgrupper:

Der tilbydes træning til spillere fra U8 (2016) og U9 (2015). Der er kun 12 pladser pr. hold.

Sted:

Træningen finder sted i vores moderne Goal Station, der giver mulighed for en spændende og lærerig træning. Vores Goal Station ligger placeret på Bane 4 ved Autocentralen Park, Marcus Alle 30, 6000 Kolding.

Som deltager får du:

  • 9 sjove og lærerige træninger med en dygtig træner
  • Kolding IF Skills Academy træningssæt
  • 2* Entrebilletter (voksen) til Kolding IF’s hjemmekampe

 

Vi forventer at du:

  • Er ivrig efter at dygtiggøre dig som fodboldspiller og lære nyt
  • Er en god kammerat og kan indgå på et hold med andre træningsivrige spillere

Pris:

1250,- pr. spiller.

Tilmelding: 

Foregår på følgende link: https://kluboffice.dbu.dk/DBU/Activity?id=226666&clubid=567&fbclid=IwAR0nx-5NLwyIZMQDzsA0fy-TblL5Wk6p_LCc78d0wLRmUNdixH8TzavcVsc